20غذایی که دشمن دیابت هستند

استفاده از یک رژیم غذایی مناسب میتواند بیماری های مختلف از جمله دیابت را تا حد امکان بهبود بخشد. دیابت از جمله بیماری هایی است که در جوامع امروزی پیر و جوان درگیر آن هستند. اگر شما یا یکی از عزیزانتان با این بیماری دست و پنجه نرم می کنید باید بدانید در کنار داروهایی که به تجویز دکتر مصرف میکنید،  نوع تغذیه شما در مهار این بیماری بسیار موثر است . چه بسار افرادی که با مصرف درست مواد غذایی در درمان دیابت، مجبور به تحمل عوارض دارو نخواهند شد. دراین مقاله 20 غذایی که دشمن دیابت هستند را به شما معرفی میکنیم.

انواع میوه و سبزیجات

میوه و سبزیجات همیشه برای داشتن یک تغذیه سالم لازم و ضروری بوده اند؛ در اینجا به تعدادی از میوه و سبزیجات که به کاهش قند خون و  بهبود دیابت کمک میکنند اشاره میکنیم.
1.    سیب: سیب یک میوه بسیار مغذی بوده و با داشتن  فیبر بالا و قند پایین، حس سیری بعد از خوردن آن القا میشود و تاثیر خوبی در کاهش کلسترول و قند خون دارد.
2.    انگور و هم خانواده هایش: میوه هایی مانند انگور که دانه های ریز دارند و معمولا رنگ قرمز و بنفش هستند تاثیر بسزایی در تولید انسولین و درمان قند بالا دارند . ماده ای به نام آنتو سیانین در این نوع میوه ها به کاهش قند خون در بدن کمک میکند . به همین دلیل به افرادی که قند بالایی دارند پیشنهاد میشود از مویز در کنار چای بجای قند استفاده نمایند.
3.    آووکادو: یکی از راهکارهای کاهش قند خون در افراد دیابتی کند نمودن روند هضم بعد از میل غذا است، آووکادو با داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع این روند را کند کرده و در نهایت به کاهش قند خون کمک میکند.
4.    سبزیجات تازه: میتوان گفت همه سبزیجات با داشتن فیبر حلال در کنترل قند خون تاثیر بسزایی دارند.
5.    کلم بروکلی: بروکلی با کروم فراوانی که در خود دارد بهتر است مداوم در وعده های غذایی مصرف شود چرا که  در مهار قند خون موثر است.
6.    هویج: بتاکاروتن موجود در هویج در افراد عادی مانع از بروز دیابت شده و در افرادی که به این بیماری مبتلا هستند با تنظیم قند خون به بهبود بیماری کمک میکند.
7.    سیب زمینی شیرین: مصرف سیب زمینی شیرین البته به صورت کبابی میتواند به کاهش قند خون کمک نمایید. این ماده غذایی با کند نمودن هضم غذا کلسترول خون را تا حدی کاهش می دهد. همچنین سیب زیمینی شیرین با داشتن کارتنوئید و اسید کوروژیک در تنظیم انسولین موثر است.
8.    سیر:  سیر یکی از مواد غذایی معجزه آسا برای کنترل قند خون ناشتا و قند خون در هنگام خوردن غذا است. به طور کلی سیر علاوه بر خواص دارویی متعدد به کنترل دیابت نیز کمک میکند.

نان و غلات

گروه غذایی نان و غلات عضو جدایی ناپذیرغذای روزانه افراد است. در ادامه به انواع نان و غلات که تاثیر مستقیم در بهبود و کاهش قند خون دارند اشاره میکنیم.
1.    جو: مصرف جو بجای مواد غذایی دیگر مانند برنج در وعده غذایی باعث کند شدن چشمگیر روند هضم غذا شده و در نهایت مانع از افزایش قند خون میشود . 
2.    دانه کتان: دانه کتان با داشتن مواد مغذی مفید مانند پرتئین ، فیبر و چربی های مفید و منیزیم به تنظیم قند خون کمک کرده و در عین حال سلول ها را وادار به جذب انسولین میکند.
3.    جوی دوسر: فیبر های حلال موجود در جوی دوسر با ایجاد یک چسبندگی بین آنزیم های موجود در معده و نشاسته موجود در غذا باعث کاهش چشمگیر روند هضم شده و به بدن فرصت میدهد تا قند موجود در غذا را به تدریج جذب خون نماید.
4.    نان سبوس دار: بهتر است در وعده های غذایی بجای نان سفید از نان سبوس دار استفاده نمایید چرا که این نوع نان باعث افزایش حساسیت بدن به انسولین شده و در نهایت قند خون را کنترل میکند.

گوشت و حبوبات و مغزها

توجه به مواد غذایی که در این گروه قرار میگیرند از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا تامین پروتئین بدن به عنوان یکی از مواد مغذی جهت رشد و ترمیم بافت ها ضروری است که در هرنوع رژیم غذایی جای داده می شود. در اینجا به انواع گوشت ها، تخم مرغ، مغز ها که علاوه بر تامین مواد مغذی بدن دشمن دیابت نیز هستند اشاره میکنیم.
1.    گوشت گوساله: برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند قسمتهایی از گوشت گوساله که چربی کمتری دارد پیشنهاد میشود . با مصرف گوشت گوساله پروتئین مورد نیاز بدن تامین شده و این امر به سیر نگه داشتن شما در مدت طولانی تری کمک میکند و به این ترتیب حس گرسنگی مکرر که در افراد دیابتی دیده می شود را کاهش داده و همچنین با افزایش متابولیسم بدن به کاهش قند خون کمک میکند .

2.    گوشت مرغ:  به افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی مناسب برای کنترل دیابت هستند،گوشت سینه مرغ را که هم چربی کمتری دارد و هم مواد مغذی خوبی در خود جای داده است پیشنهاد میشود.
3.    ماهی: مصرف ماهی با کاهش مقاومت در برابر انسولین، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت را به طرز شگفت انگیزی کاهش میدهد.
4.    تخم مرغ: بر خلاف باور عموم که تخم مرغ را باعث افزایش کلسترول میدانند، طبق تحقیقات به عمل آمده افراد میتوانند با خوردن یک عدد تخم مرغ در روز تا ساعتها خود را سیر نگه داشته و اینگونه به کاهش قند و بهبود دیابت کمک کنند.
5.     گردو: گردو از مغزهای مفید است که با داشتن فیبر و پروتئین بالا و همچنین چربی غیر اشباع علاوه بر اینکه برای سلامت بدن مفید است، با تجزیه کندی که در بدن دارد مانع از افزایش قند خواهد شد.
6.    بادام: طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف 7 مغز بادام در روز باعث کاهش گلوکز و انسولین ناشتای خون شده ودر تنظیم قند خون و جلوگیری از دیابت موثر  است.

شیر و لبنیات

خانواده لبنیات یکی از گروه های غذایی لازم برای بدن هستند که به تامین کلسیم  بدن کمک میکنند.
1-    شیر: مصرف شیر کم چرب با کاهش مقاومت در برابر انسولین، تاثیر بسزایی در بهبود دیابت دارد.
2-     ماست: ماست نیز از نوع کم چرب آن با تامین پروتئین و کلسیم بدن علاوه بر کمک به کاهش وزن، به کنترل قند و دیابت کمک میکند.


گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. قند ,   ,خون ,کاهش ,دیابت ,غذایی ,قند خون ,کاهش قند ,کمک میکند ,به کاهش ,که در ,دشمن دیابت هستند ,رژیم غذایی مناسبمنبع

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

طرز تهیه میگو پفکی خانگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

ساخت بنر رایگان زرین بنر mazhabi13 کالباس بر پارس برش Ravcast | راوکست پایگاه خبری ورزشی گل گهر سیرجان بیگ گو آلفا 6 کلرزن پیکاسو هنر عصر مثبت