مواد لازم برای تهیه مرغ پر شده با برنج

برنج خام 1 پیمانه
آب 1 و 3/4 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری + کمی بیشتر
کره 2 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده 2 عدد
پیاز 1 عدد
پنیر چدار رنده شده 100 گرم
ران مرغ بدون استخوان 6-8 عدد
گل کلم 1 دسته
ران مرغ پر شده از برنج یک وعده غذایی کامل، لذیذ و سالم است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی هم پیدا می‌کند. این غذا هم برای سرو در مهمانی‌ها مناسب است و هم آنقدر ساده هست که بتوانید آن را برای یک خوب و خوش در کنار خانواده تهیه کنید. این مرغ پر شده از برنج از آن غذاهایی است که اگر مانده شود باز هم همان اندازه خوشمزه است. بنابراین، مرغ باقی‌مانده را می‌توانید در یخچال قرار دهید و روز دیگری گرم و نوش جان کنید. ما ایرانی‌ها اغلب مرغ را با برنج می‌خوریم و مرغ پر شده از برنج این امکان را ایجاد می‌کند تا هم غذایی جدید و متنوع را امتحان کنیم و هم مرغ و برنج را کنار هم داشته باشیم. پس در تهیه این غذا شک نکنید و دست به کار شوید.


طرز تهیه مرغ پر شده با برنج

اول از همه برنج را بپزید و آماده کنید. ۱ و ۳/۴ پیمانه آب را داخل قابلمه متوسط بریزید و بگذارید روی شعله جوش بیاید. سپس نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ پیمانه برنج شسته شده داخل آن بریزید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید حدود ۱۵ دقیقه روی همان شعله ملایم بماند تا آب جذب برنج شود. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و با درب بسته کنار بگذارید. همزمان که برنج در حال پخت است، تابه بزرگی را روی شعله بگذارید تا داغ شود. ۲ قاشق کره و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. سپس هویج رنده شده و پیاز خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. پنیر رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنید. سپس هویج و پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید. این مواد را تا زمان آماده شدن مرغ کنار بگذارید. پوست ران مرغ بدون استخوان را جدا کنید. ران‌ها را بین دو لایه پلاستیکی روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتک‌زن یا گوشت‌کوب بکوبید تا تا جای ممکن نازک شوند اما پاره نشوند. لایه پلاستیک روی مرغ‌ها را بردارید. دو طرف آن‌ها کمی نمک و فلفل بپاشید. روی هر کدام توپی از مخلوط برنج بگذارید. مرغ را دور برنج بپیچید و هر کدام را با دو خلال دندان محکم کنید. نیازی نیست برنج کامل پوشانده شود. گل کلم را تکه‌تکه کنید و روی سینی فر قرار دهید. روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید و آن‌ها را زیر و رو کنید. سپس گل کلم‌ها را دور تا دور سینی بچینید و وسط را برای مرغ خالی کنید. ران‌های مرغ را وسط سینی بچینید. کمی روغن زیتون روی آن‌ها بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.

نکته: برای تهیه سریع‌تر مرغ پر شده از برنج، می‌توانید همه مراحل قبل از پخت در فر را از قبل انجام دهید، سپس هر کدام از مرغ‌ها را در پلاستیک جداگانه بپیچید و آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید. اگر مرغ را در حالت یخزده در فر قرار دادید زمان پخت را کمی بیشتر کنید.


گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. مرغ ,برنج ,روی ,هم ,بگذارید ,سپس ,مرغ پر ,پر شده ,با برنج ,مرغ را ,شده ازمنبع

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

طرز تهیه میگو پفکی خانگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

شرکت ایزوگام هیرمان دلیجان غمگین عاشقانه for mhy مرکز خرید لوازم یدکی بیل مکانیکی Pc600 MyFilimo | مای فیلیمو دانلود آهنگ جدید پیام نو نایس موزیکا risograph تی تی دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. نگاه به زیبایی