گوشت گوسفند که در کشتارگاه های قانونی تهیه می شود و دارای مهر وزارت بهداشت است، دارای رنگ روشنی است. این گوشت معمولا سفت و پر ماهیچه است. در این مقاله قصد داریم تا بخش های مختلف گوشت گوسفند را شرح دهیم.

آشنایی با قسمت های مختلف گوشت گوسفند:

به صورت کلی هر بخش از ماهیچه های گوسفند که تحرک و فعالیت بیشتر داشته باشند، لذیذتر هستند. لذا در این قسمت ها ماهیچه بیشتری یافت می شود و در مقابل در بخش های کم تحرک، عضله و ماهیچه کمتری وجود دارد و نرم تر است. در همین راستا می توان عنوان نمود که گوشت اطراف گردن، صورت فعالیت بالا دارد و برای خوراک هایی چون آبگوشت،سوپ و مواردی از این قبیل بهتر است.

با توجه به اینکه گوسفند حیوانی است که بیشتر عمر خود را در حال خوردن است لذا زیان گوسفند نیز طعم خوشمزه ای دارد. معمولا برای تهیه غذا های ایرانی از گوشت سردست استفاده بیشتری می شود. در مقابل برای تهیه کباب که یک غذای همه پسند است از گوشت راسته گوسفند بیشتر استفاده می گردد. در یک نتیجه گیری کلی می توان بیان داشت که گوشت گوسفند بارنج در نواحی پر تحرک برای آب پز کردن و در بخش های کم تحرک برای کباب، همبرگر و استیک مناسب است.

آشنایی با گوشت گوسفند

معمولا از استخوان ها و قلم گوشت گوسفند برای سوپ ها، تاس کباب و آش ها استفاده می شود. اگر که گوشت گوسفند تازه باشد می بایست رنگ آن قرمز یا صورتی باشد که در آن رگه های سفید یا همان چربی مشاهده گردد. گوشت گوسفند تازه آبدار و نرم است. اگر که گوشت بسیار تیره بود و گاها رنگ آن به خاکستری تمایل داشت، به تازه بودن گوشت شک نمایید. البته در نظر داشته باشید که مواد ویتامینی که در مغز استخوان گوسفند پیر وجود دارد بیشتر از نوع جوان است.

کاربرد غذایی بخش های مختلف گوشت گوسفند:

  1. قلوه گاه: سفات ترین نوع گوشت در بدن گوسفند می شود و معمولا در غذا هایی که گوشت می بایست له شود، همچون حلیم از این قسمت استفاده می نمایند. البته  از این بخش برای در گوشت چرخ کرده نیز استفاده می شود زیرا طعم خوبی دارد.
  2. ران گوسفند: این بخش چربی زیادی ندارد. می توان برای تهیه انواع کباب ها یا افرادی که چربی زیاد در گوشت چرخ کرده مصرف نمی نمایند، از آن استفاده کنند. خانواده های ایرانی از گوشت گوساله و گوسفند در کنار یکدیگر برای تهیه گوشت چرخ کرده استفاده می نمایند.

از مغز ران گوسفند برای تهیه انواع خوراک ها می توان استفاده نمود.

  1. دنده: دنده های گوسفند، دارای گوشت چربی است. معمولا برای پلو های مخلوط همچون باقلا پلو و مواردی از این قبلی از گوشت دنده گوسفند استفاده می شود.
  2. فیله یا راسته گوسفند: گوشت راسته که در واقع به پشت کمر گوسفند اشاره می نماید، یکی از انواع گوشت های بسیار خوش طعم می باشد. این گوشت دارای بافت نرمی است که در انواع استیک ها، فیله و کباب استفاده می شود. گوشت گوسفند در ناحیه کمر دارای پوست و رگ بسیاری است لذا نیاز می باشد که این بخش ها به خوبی تمیز شوند.
  3. گردن گوسفند: در بخش گردن نیز چربی بسیار بالایی وجود دارد. پیشنهاد می شود از گردن برای تهیه غذا هایی چون آبگوشت استفاده نمایید.

بخش های مختلف گوشت گوسفند

پیشنهاد می شود که گوشت ها را قبل از فریز نمودن به خوبی بشویید. سپس اجازه دهید تا آب آن خشک شود و سپس آن را فرید نمایید. در غیر این صورت پس از یخ زدایی گوشت تمیز نشده، لازم است تا تمام خونابه و آب گوشت را دور بریزید که با این کار، مواد معدنی گوشت همگی از بین خواهند رفت.


گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. گوشت ,گوسفند ,های ,استفاده ,بخش ,ها ,گوشت گوسفند ,می شود ,استفاده می ,بخش های ,که گوشتمنبع

غذای رژیمی به سینه مرغ

طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت چرخ کرده گوسفندی

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

خرید مرغ و متعلقات به صورت تناژ

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

طرز تهیه میگو پفکی خانگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

سایت تفریحی بیتوته fire123 اخبار هنرمندان ارزان کده فروش ردیاب خودرو و ردیاب شخصی تیم آنلاین فروشگاه معرفی اجناس ارزان نصب قطعات لیفتراک در جست‌و‌جوی شادی مرکز فروش لوازم یدکی گریدر 661